14 mars 2011

The story of us looks a lot like a tragedy now

Råkade visst flytta in en gitarr i mitt hem. Lite spontant sådär. Den är svart, glänsande och bara sååå fin!! Tänkte inte på det faktum att jag inte kan spela gitarr och det faktum att jag är totalt omusikalisk. Men, så kan det gå. Världens snällaste Justin ska stämma den åt mig imorgon, thumbs up! Nu sängen och sova bort min förkylning!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Tittat in här rätt sällan och så är det här det första inlägget jag ser. Kunde man gilla det skulle jag! ;P skitkul. Det tar lite tid innan det låter ordentligt bra men när man väl lärt sig är det skitkul att spela :)
Och ett litet tips, om man inte har absolut gehör och kan stämma den helt själv så finns det olika typer av små "apparater" att köpa som är lätta att använda. Gitarren kan ju bli lite ostämd när den är i temperaturförändringar, dvs om man har den med sig nånstans så det va bra att ha en sen.
Superkul tycker jag. Vill du ha en gitarrträff? haha :P kan ta med mig Taylor ackord ;)

Sandra sa...

Kul att någon gillar det, min familj har införskaffat öronproppar ;) Gitarrträff låter awesome, men kanske sen när jag har lärt mig lite. Eller något alls :P Nu väntar jag bara på att den nya gitarren ska anlända ;)