07 oktober 2010

Believe me, it's easier just to pretend

Träffade fina Minii på tåget hem idag, it made my day! En övrigt pissig dag med forskare som borde avlivas, tur att jag har fina kollegor iallafall. Smsat med Calle sen nio imorse och gör det fortfarande, mycket trevligt. Nästan som förr i tiden när jag och Håkan smsade dagarna i ända. Nästan. Nu ska jag nog kanske fortsätta städa lite för imorgon kommer Hanna och Jessica hit och planerar London och har lite fredagsmys, awesome!

Det kan vara farligt att städa också, hittade en liten lapp, inklämd i ett hörn och bortglömd sedan länge. Tre små ord. Tre små fucking jävla ord och det gjorde så fruktansvärt ont. Jag älskar dig. Jag trodde hjärtat skulle brista när jag läste de små orden om och om igen. Lappen ligger nu i en soppåse som förhoppningsvis ska brännas eller vad det gör med soporna. Jag ville behålla den, minnas. Men jag tror att det kallas för att släppa taget och gå vidare? I'm letting go and moving on. Or at least trying to.

1 kommentar:

Patricia sa...

När du far över till London vart är de du/ni bor då och vad ligger priserna på? Är intresserad av att åka och de känns som du borde ha lite koll på bra boende som inte kostar skjortan :)