20 oktober 2007

"Coola rabarber"

Detta blir för gårdagen dårå. Fredag med andra ord.

Jag och Hanna åkte in tidigt och tränade på våran Profile-thingie. Agility är alltid roligt ^^ Speciellt i gott sällskap. Efter att båda frös om rumporna och mina fötter var blöta så gick vi till djurhuset istället. Flum som alltid. Sen hade det kommit ett par palettciklider (fiskar). Fixade åt dem. Kul det ser ut med två fiskar som gömmer sig bland växterna i ett typ 150 liters akvarium. Eller inte.

Sen var det engelska det var ju rätt okej. Efter lunchen drog jag till djurhuset i brist på sysselsättning. Skulle hjälpa en etta att mata vattensköldpaddorna. Men när jag öppnade frysen så öppnas luckan som håller igen facket "Självdöda djur" och det ramlar ut flera döda djur vid mina fötter. Det var inte så trevligt faktiskt, även om de är förpackade i plastpåsar.

Väl hemma fortsatte jag med UF hemsidan och så, ska få den att se bra ut i flera upplösningar. Segt. Men sen skulle jag träffa Maria, lite polkagris affärer. Vi möttes på bron och snackade bra länge. Insåg hur himla mycket jag har saknat henne! När jag kom hem var fötterna isbitar, öronen stelfrusna och näsan såg ut som Rudolfs i julsången. Men vad gör det när man blir varm och glad i själen av att träffa henne ^^

Bästa felsägning stod Maria för igår också. Jag brukar säga Attans rabarber när det är ngt lite så där halvtrist. Maria ska leka smidig och slänga sig med uttrycket och utbrister Coola rabarber! Bra roligt hade vi åt det! :D <3


Dagens glädjemänniskor: Hanna - För att du står ut med mig (även när vi får springa till lektionerna pga mig) och alltid är så underbar. Maria - För att du är så underbart, sjukt rolig och bara så klockren!

Inga kommentarer: