20 mars 2008

Vinnare

Dagen började med småföretagande. Gjorde i princip ingenting utom att sitta i djurhuset och dryga mig mot Minii. Men det var trevligt. Sen var det idrott, typ topsy ball eller något liknande. Helt sjukt, men roligt.

På lunchen blev det prisutdelning. Mitt lag vann! Hur chockerande som helst med tanke på hur vi tyckte att det hade gått, men roligt! Det är ju alltid kul att vinna. Vi fick en megakorg med godis, biobiljetter, grafritare, chokladkakor, kepsar och en vandringspokal. Värt.

Vi slutade efter det egentligen men blev kvar mycket längre än vad det var tänkt. Jag och Hanna satt och snackade i djurhuset, och emellanåt kom Robban in och pratade också. Sedan fikade vi och blev kvar i många timmar. Helt sjukt hur tiden kan gå så fort. Snackade konstiga skolminnen - askul! Sen fick vi panik skjuts till stan så att vi skulle hinna med halv sex bussen.

Nu är Shejpa hemma också! Hon ser helt annorlunda ut i detta ljuset. Men det blir nog bra. (:

2 kommentarer:

Hanna sa...

hon måste ju va lika fin iaf :)

Sandra sa...

Såklart! (:
Finaste kinesiska dvärghamstern i historien ;) Har upptäckt att hon har en vit fläck på bröstet också, hur sött som helst, men ger avdrag på utställning =P