06 november 2007

Deppig dag...

Började med att jobba med vårat projekt att visa djur för knattar så vi får pengar till klasskassan. Faktiskt så kom vi fram till väldigt mycket. Stolt! När det var klart så drog vi ner till djurhuset där vi möts av frågan "Vill ni hjälpa till och sortera lik?" Nåja, efter lite övertalning så gick vi med på att sortera lik. Kremering eller dissikering. Grattis SLU - fina lik ni fick!
- Positivt är ju att dem är snälla att hantera när de är frysta!

- Aa, jo. Så kan man ju se det.
- Aj, som fan!!
- Bet den dig? =P
Med det var bara den döda skäggagamen som gjorde en sista hämnd ;)

Efter lunch, vilken jag inte åt, så var det djursjukvård. Vi fick lära oss om hur man ger olika typer av mediciner. Tex genom munnen och så. Sedan fick vi testa på hundarna. Fast inga riktiga mediciner då. Vårat avmaskningsmedel var räkost och pillerna var kalktabletter som hundarna älskade. Men det var kul ^^

Har även lämnat in papprena om Mysan nu. Så nu får man vänta och se om de vill ha henne till djurhuset. Skulle bli möte och allting om det. Men det vore skönt om hon kunde flytta. Mamma ska även hjälpa mig med städning och sådant till de andra två, så att vi delar på det. Hamstrarna är kvar såklart (: Känns som att det faktiskt finns en chans att det börjar lösa sig.

Inga kommentarer: