06 september 2007

Turdag. Nej. Inte precis.

Började dagen med PoF (projekt och företagande). Jag och sara hjälpte till att rensa ur vinden ovanpå djurhuset och så. Rätt kul. Vi jobbade över rasten så vi fick fika av robban istället och det var där, i djurhuset, som vi spenderade större delen av följande lektion. Helt sjukt som alltid. men roligt.

Lunchen bestod av pizza. Inte sådär toppen precis faktiskt. Men ändå.

Sen hade vi samhällskunskap. Någon som vet Josef Stalins ideologi kan ju få berätta den för mig, tack! Fattar noll typ. After that vart det biologi, eller ekologi som det faktiskt är. Vi silade sand! Det ni! ;) Skulle skilja på grus, mo, lera och allt vad det nu var =P

Efter det skulle vi åka hem. Först var bussen hem, 881, 20 minuter sen. Sen körde busschauffören in i en grej så ena sidospegeln lossnade! Efter det tog han fel väg och körde kvällsvägen, långsamt. Riktigt långsamt. Sen i sunnersta gick bussen sönder och en kille på bussen fick panik och verkade lite klaustrofobisk. Typ skrek och slog på sätena. Lite creepy. Sen kom iaf den andra bussen och vi kom äntligen hem. Rejält försenade men ändå hemma.

Nu är det Idol på tv.n. Några av dem är rätt sugiga =P Fattar inte att de tror att de kan sjunga. Suck. Men det är ju roligt att skratta åt iaf ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag fattar typ inget eller om dom där ideologierna (vet inte hur det stavas) det är bara så krångligt och det finns inta alls mkt fakta om våran "gubbe" Franco..
men men ^^
Alltså det händer ju alltid konstiga saker när du åker bussen ^^ det händer aldrig sådna sakeer när jag åker :P